Skip to content

HOE WERKT HET

Kindercadeaus uitzoeken is best lastig – behalve met KidsCadeau. Met KidsCadeau kiezen de kinderen namelijk zelf hun cadeautje uit!

Wanneer je online bestelt, kun je de KidsCadeau kaart opladen met elke waarde tussen de €5 en €150. Natuurlijk kun je KidsCadeau ook gewoon in de winkel kopen bij Albert Heijn, Blokker, Cigo, Coop, DetailResult, Etos, Bruna, Primera, Blokker, AKO, Jumbo , Kruidvat, Greetz, Spar, Tabak & Gemak, Top1Toys en The Read Shop.

KidsCadeau is perfect voor iedere gelegenheid, groot of klein; Verjaardagscadeau, kerstcadeau, Back to school en natuurlijk veel meer!

Het leukste cadeau voor Kids in 3 stappen!

1. Ga naar onze locatiezoeker om te bepalen waar jij jouw cadeaukaart wilt uitgeven.
 
2. Voer jouw locatie in – of één van de punten die KidsCadeau accepteert en vind de beste locatie(s) bij jou in de buurt.
 
3. Gebruik KidsCadeau als volledige of gedeeltelijke betaling en laat de pret beginnen!

Het saldo en de geldigheid controleren

De KidsCadeau kaarten zijn twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Gebruik onze saldochecker om de vervaldatum van jouw cadeaubon te controleren en om te zien hoeveel tegoed er op de kaart staat.

Hulp nodig? Geen probleem! Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Als jouw vraag hier niet tussen staat, kun je ons contactformulier invullen om contact op te nemen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Hey, ik heb een andere KidsCadeau kaart. Kan dat kloppen?

Yes, dat kan kloppen! De cadeaukaart hiernaast afgebeeld was t/m oktober 2021 bij verschillende retailers te koop.
Inmiddels vind je deze cadeaukaart niet meer in de schappen terug, maar wellicht nog wel in jouw la of portemonnee.
Mocht je deze versie van de KidsCadeau kaart hebben dan raden we je aan even de geldigheid van jouw kaart te checken via deze link. Het design is wellicht anders, maar de spelregels niet. Jouw KidsCadeau kaart is namelijk twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop!

Partners